Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man är så lycklig att man inte kan sluta le Inte sluta skratta Man börjar gråta över glädjen Tårarna rinner och rinner


Lyckan består

Varje dag
Varje dag jag går upp

Varje dag går jag upp och tänker på er

På mitt liv
Hur det brukade vara
Hur det är

Då kan jag inte sluta le
Då kan jag inte sluta skratta

Då börjar jag gråta och kan inte sluta

För jag är så lycklig
Och jag vet att jag kommer att vara lycklig även imorgon




Fri vers av sozara
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-06 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara