Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
narcissism.


en omöjlighet eller tusen möjligheter



att hela min kropps universum är en motpol till en motpol till en motpol - en magnet till ett kraftfält som lockar efter någonting annat jag är

en synonym till en motsats från en skillnad och

ett stavfel av ett påhittat ord jag är

tomheten i en utfyllnad av ett översvämmande vakuum jag är

kylan i en avvisande gest och
besvikelsen hos den avvisade resten en

soluppgångs skönhet för det döva ögat jag är

de dämpade stegen på en knarrande parkett jag är

två av två fel men
alla rätt och mer jag är

differensen av en addition plus en kvot av en separation jag är

tystnadens dova buller jag är ett upponedvänt fotografi i negativ med
vackra motiv av ojämn cement jag är

eld och vatten som smälts samman till jord över
en sfär inuti ett solsystem i en bana runt en cirkulation med en kurvig diameter


men
jag är inte mer än ett misstag som
begicks i rättvisans tecken jag är


tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och tystnad och brinnande oljud i ett upproriskt ögonblick jag är

möjlig och omöjlig i ordens båda betydelser








Fri vers av orange haze
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-06 19:51



Bookmark and Share


  Cia
herregud va bra den är!!!
2010-11-23

  Minablåavener
förstår inte varför du inte bombaderas av kommentarer.
fanny, jag läser, läser en gång till och blir lika förvånad (fast ändå inte) av dessa ord som kommer ur dej. ville bara att du skulle veta en gång till vilken begåvning du har(är).

Love
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

orange haze
orange haze