Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det syns i ens ögon..

Det syns i ens ögon
det syns i ens leénde
det syns i ens närvaro
och det syns i ens blickar
vissa saker vet man
och ingen behöver fråga
inga hemligheter
för man står öppet
som den man är
redo att ta fram och visa
hela världen
för hela världen
ändå är man
stilla, stilla
som innan stormen
som ett lugnt, strilande
vatten
innan det når forsen




Fri vers av fucking poetic
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-06 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fucking poetic
fucking poetic