Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna som går..

Jag ser inte dagarna som går förbi
de får mig bara att vänta
vänta på att dagarna ska ta slut

tiden rinner iväg
och jag låter den rinna
det är trots allt inte jag
som bestämmer
över livets timma

sekunderna tickar
inlärda sekunder, inställda
tickar i min klocka
i min hjärna
egentligen varar de för evigt

egentligen finns de inte..




Fri vers av fucking poetic
Läst 486 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-02 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fucking poetic
fucking poetic