Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinkar hejdå

Jag är rädd för att bli älskad.
För vad skulle hända då?
Vad skulle hända då?
Jag är rädd för att flyga.
För vad skulle hända
om mina vingar skulle gå av?
Jag antar att det är frågor
jag aldrig kommer att få svar på.
För här står jag i skuggan...
I hörnet och ser på,
kärleken som oberörd fortsätter att gå
gå vidare utan mig.
Jag står på en tågperrong
och vinkar hejdå
jag viskar alla orden jag vill säga dig
men du hör inte
för tåget har redan åkt
En fågel landar på taket ovanför
och flyger vidare med en hel flock fåglar av samma sort
Lämnar mig en bit bort...




Fri vers av fucking poetic
Läst 793 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-20 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fucking poetic
fucking poetic