Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har gått vidare

Jag minns då du sa
att min röst var det vackraste du hört
plötsligt verkar allt så skört
och jag kan inte ta en ton
orden spricker i min mun
jag saknar dig

Jag som verkade så säker, men stel
ville inte delta i ditt spel
jag sa nej
ville visa
att flickan jag då var
blivit kvinna

och du grät mot min axel
och bönfall mig
att älska dig

jag lät dig gråta
ville lära dig att låta
det som varit vara
och gå vidare

Jag trodde inte att det skulle ske
plötsligt fann jag, jag kunde se
dig som en vän igen

vi har lärt oss att gå vidare
"Nu vet jag att du inte älskar mig"
sa han.

Jag har aldrig känt dig så
så mycket som då

det visste inte du då.




Fri vers av fucking poetic
Läst 568 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-08-24 22:12



Bookmark and Share


  Cakki
Totalt speechless !
2011-03-31

  Ynklig
Känner igen mig så mycket i det du skrev så jag får rysningar. Perfekt!
2010-02-05

  Ordregnspoeten
Svaga män ska man nog bara ha som vänner om ens det. Vi kvinnor måste alltid vara så starka och det är bra du redan upptäckt det. Du skriver bra.
2009-09-06

  Mr Lindemann VIP
Läser och tycker det är inte ills alls
2009-09-05

    ej medlem längre
Detta är viktig läsning för många-välskrivet om mognad och där mognad är vilja-mycket fin text!
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

fucking poetic
fucking poetic