Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter all den tid som gått

Jag minns där vi stod, du och jag
inte trodde jag att allt skulle vända
nu har all den tiden gått
och när jag räknar allt jag fått
kan jag se tillbaka
och veta att allt det som var
har lett mig till det goda
i livet som jag nu har

och jag ser att livet suddas ut, ibland
och blir grått
och jag ser att människor kan rasa samman
och allt det vi fått
finns ej kvar
och det vi har
är bara minnen av det vi var

men så stod du där igen
inte trodde du att allt skulle vända
och jag lovar dig min vän
att vad som än händer sen
finn din väg
till mig
och jag ska alltid
finnas för dig

och jag förstår.. alla dagar kan inte vara bra
och jag förstår att alla möter hinder
jag förstår att världen lider
jag förstår att det finns krig, inom oss, emellan oss
och alla dessa människor som inte orkas slåss

och jag förstår att alla dagar inte kan vara bra
och jag förstår vad du har gått igenom

men om du som jag
kan se en ny morgondag
kanske vi kan ta nya tag
och se en helt ny dag

Jag minns där vi stod, du och jag
inte trodde jag allt allt skulle vända
nu har all den tiden gått
och när jag räknar allt jag fått
kan jag se tillbaka
och veta att allt det som var
har lett mig till det goda
i livet som jag nu har




Fri vers av fucking poetic
Läst 577 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-19 18:11



Bookmark and Share


  m.ricknell
bra.. väldigt bra ..
2009-09-06

  mare VIP
Bra skrivet......tacksamhetens känslor..
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

fucking poetic
fucking poetic