Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma och Pappa

Mamma och pappa
jag vet att ni inte hade mycket pengar att röra er med
när jag växte upp
många gånger var jag ledsen
kanske ni visste om det, kanske inte
kanske var ni också det
nu vet jag att jag aldrig skulle lämna er
för ni gör så gott ni kan
ingen är perfekt
huvudsaken är att man älskar varann
jag vet att luften vi andas ljuder av
tårar, bitterhet och tusentals osagda förlåt
låt de dagarna gå förbi
för den dagen vi har här idag är en ny dag
vi har chansen att bygga upp en helt ny morgondag



mamma och pappa
jag vet att vi har gjort så gott vi kan
vi har alla plats i nyskapelsens famn
vad skulle vi vara utan varann?
Låt oss ta varandra i hand.
jag håller mig kvar förevigt.




Fri vers av fucking poetic
Läst 618 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-02 18:49



Bookmark and Share


  dead_prez
vad storsint. jag kan nog inte förlåta. tack för applåd.
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

fucking poetic
fucking poetic