Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan minnas tiden

Jag minns då du sa
att du inte visste vem du var
att du inte lever utan mig
jag visste vem du var
men du ville inte leva kvar
så du tog ditt liv
genom att sluta leva
du glömde bort vem du är
du ville inte vara där

Dina kyssar kändes så mjuka
och dina andetag
som höll om mig med hårda tag
ville inte släppa taget
och nu står jag här
ensam
som att jag aldrig varit där
kanske tog jag allt för givet
men vad kan du beskylla mig för?
Jag ville ju bara leva livet.




Fri vers av fucking poetic
Läst 601 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-19 17:38



Bookmark and Share


  Cakki
Ännu en gång tog en av dina texter all min uppmärksamhet.
Komenterar väldigt sällan andras texter. Men det är något speciellt med dina meningar. Keep it up ! :)
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

fucking poetic
fucking poetic