Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt

Bredvid dig lever jag
och jag känner hjärtat i mitt bröst
kärlekens rytm lever inom mig
och den smakar så sött
du ger mig livet och vinden blåser i mitt hår
för var dag som går
finns ingen tid att läka gamla sår
för med dig är allt som nytt igen
jag är återfödd, jag har funnit mitt jag
du är mitt liv, du är min dag
och varje natt finns du där hos mig
när ljusen slocknar och vinden somnar in
då finns du där bredvid mig och jag är din
och vi finns för att älska varann
evighet om och om igen
för kärlekens hjärta är vårt hem

Kärleken talar ett språk
som ingen annan hör
än dom, som kärleken rör
som en hemlighet
när de ser på varann
de drar fram varandras själar
och hälsar på varann
och på den kärlek som de återfann
tack för att du kom, nu går jag aldrig igen
jag föddes för att finnas
finnas till för dig
och frågor föder svar
för när dagen blir natt, vad finns då kvar
i ett mörker där du inte kan se något slut
kan det vara svårt att förstå att
där någonstans lever ett ljus
när du kom fann jag livet igen
som jag längtat hem

Om ordet "älska" aldrig skulle existera
om kärlek aldrig skulle ges
skulle den leva orörd i väntan
på att få ses
i väntan på att få gro igen
utan kärlek igen liv
utan liv inget hopp
den lever i mitt hjärta, den lever i min kropp
och vart jag än vandrar idag
bär jag kärleken med mig ett tag
vart än vägen har ett slut
ska jag inte låta tvivel eller rädsla
styra mina beslut
jag vill leva nu, leva helt med dig
för livet med dig
är kärlek och evigheten




Fri vers av fucking poetic
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-06 21:00



Bookmark and Share


  Sturesdotter
vacker kärlekshyllning!
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

fucking poetic
fucking poetic