Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan motstå frestelsen

att få komma till paradiset
Kokospalmer med en böljande blå där himmelen är lika så
Där vindarna blåser vind för våg
Där finns även stora som små fiskar som du kan titta på när du dyker med tuber ner i det blå
vid de vackra korallen runt Bahamas

Ingen kan motstå frestelsen att få komma till paradiset
Att få flyga iväg i en raket för att sedan titta ner på vår blåa planet
Hur mäktig må inte det vara
Hur mäktigt som helst antar jag……

Ingen kan motstå frestelsen att få komma till paradiset om nu tillfälle erbjuds
Kanske få älska med sin älskade
Även det är väl ganska så trevligt antar jag
Som sitt eget lilla paradis….
*Ler*

Ken Cassel
6/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-06 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel