Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var helt fel ute

Hade misstagit mig
Det var inte alls så som jag trodde
Måste ha missat hennes signaler
Från att hon var hur tillgänglig som helst i sin ena minut, så var hon låst i den andra
Jag fattade ingenting annat än att jag var helt fel ute
Så jag lämnade henne genast ifred
Ville inte åka dit för någon våldtäckt……….

Jag var helt fel ute
Måste ha missat hennes signaler.......

Ken Cassel
6/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-07 00:01



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt, ja så bör en man agera
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel