Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet




Ödet har parkerat mitt liv
i intet.
Nu väntar jag vad ödet
vill med min framtid.


Destino

Il destino ha messo
la mia vita nel nulla
e spoglia
adesso attendo quel
che lui del mio avvenir
voglia.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-07 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP