Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det vackra du ger

du är så söt när du sover
och dina ögonlock dansar i månens sken
för mig finns inget finare
än att få ligga tätt intill dig som är så len

*

för varje ny stund jag får
av dig och allt det vackra du ger
läker såren från förfluten tid
helas mitt inre allt mer och mer

*

du är så söt när du glömmer
från den ena stunden till den andra
mitt hjärta smälter gång på gång
vid din sida vill jag för evigt vandra

*

jag tackar livet för att du finns
för att vi gavs denna chansen
i en värld som är så oändligt stor
blev det du och jag i kärleksdansen

*

du är så söt vad du än hittar på
det spelar ingen roll vad du gör
för mig finns inget finare
än att få leva tätt intill dig tills jag dör

*




Fri vers av Freeman
Läst 1155 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-07 13:17



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vacker. =)
2010-04-22

  Katten
Önskar att någon tänker sådär om mej någon gång, för fasen så underbar! Tack igen
2010-04-20

  aol
underbart öm vacker kärlekspoesi
2009-06-19

  Eva Langrath VIP
Vackra kärleksord
2009-06-12

  Ullagulla
ja jo..nog känns kärleken igen.....härligt att du mår fint...och ja..dina rader skvallrar ju om det... =)
2009-06-07

  Trädflickan
Känns varm och äkta.
2009-06-07

  Ilona _L
Mmm... "lyckos"!
Fint skrivet om kärleken!
2009-06-07

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Lyckliga kvinna :-)
Att få känna sig älskad
Underbar och varm kärleksförklaring
2009-06-07

    Lindizz
Vackra rader här till någon du håller kär. Bravo!
2009-06-07

  flickan i spann
Otroligt vacker!!
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman