Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sänder en tanke till dig, ni ,som pga livets omständigheter får utstå spott och spe.


Uteliggare





Uteliggaren har sig självt att skylla
att han inte bor bekvämt i en förortsvilla.
Ty, han har förbrukat livets lott
att leva dygdig, sunt och gott.
Därför av samhället inga rättigheter
och av hans medmänniskor bara spydigheter.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-07 13:44



Bookmark and Share


  Svartsilver
viktiga rader.
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP