Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tragik för en söndag... "...jag älskar dig..."


Saknad

Tårar för nåt som inte finns,
tårar för nåt som jag vill blir mitt.
Tårar för kärlek,
tårar för kärlek som aldrig blir till...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-07 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson