Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallen ängel

Jag är den fallna ängeln,
och den enda som kan rädda

och förlåta mig är du ,
så snälla förlåt mig,

sitter här nere på jorden och gråter
floder som täcker hela städer,

tårarna faller för din skull
jag sträcker upp mina händer mot himlen

och hoppas du förlåter mig,
mina vingar har snart tappat alla fjädrar

så snälla hjälp mig upp
innan det är försent och jag måste
gå här i all oändlighet...




Fri vers av Morgan
Läst 519 gånger
Publicerad 2005-09-25 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan