Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...obesvarad och hemsk kärlek...


Regndroppar

Att förlora sig själv,
är min egen dom,
i hennes ögon,
hennes allt, hennes mun.
Och när hon ler emot mig,
så väcks där nåt i mig,
jag känner, därför finns jag,
och känslorna tar strid.
Och det värker i min mage;
"Ska kärlek kännas så här?"
Och jag vet ej vart jag ska ta vägen,
jag är ej för nån otrohets- affär.
Och min själ den känner hösten,
lägger gula löv i mitt sinn,
och skänker regndroppar,
i form av tårar som ej försvinn'.




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-07 16:32



Bookmark and Share


  Aquarius
fy fan, ska verkligen kärlek kännas sådär.... bra fråga!

skriker vemod och smärta, men de blev bra poesi av de känslorna...
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson