Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar honom (Jag tror jag hatar honom för det)


Är det värt att vänta på den man älskar

Jag undrar om det kan vara möjligt
att det är värt att vänta på någon
som man inte vet är sann
För vad vet jag
om du låter en annan kvinna sova bredvid dig om nätterna
eller om du saknar mig
precis så som jag saknar ihjäl dig vissa nätter

Men kan det verkligen vara värt att vänta
på den människa
man tror är rätt
Kan det vara värt att låta hjärtat förblöda
sakta, sakta
för att kanske få vara med den rätta?







Fri vers av Glaaskupan
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-07 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan