Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter stormen

Stormen har lagt sig
Obehaget sprids
Får ingen kontakt
Allt är blankt
Statusen är noll

Lyckas skydda mig från tankar
Dem studsar från mitt medvetandet
Jag har blivit imun.

Förtränger det plågsamma
Byter ut det mot meningslöshet
Förvriden i sinnet
Ärrad i själen




Fri vers av Redwine
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-09-25 21:45



Bookmark and Share


  Smultris
Svårt att inte tycka om denna dikt...
Orden känns smärtsamt igen.
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine