Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juninatt, en gammal strof jag minns

 

kommer du
när juninatt står tunn som glas
vid väggen....

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-08 11:00



Bookmark and Share


    Tea Alex
Fantastisk!!!
2009-06-08

  Fredrik Stillesjö
Hej Måna!

En mycket vacker strof! Läste även ditt citat av Harry Martinson under Larz G:s dikt. Gillar mycket den (och annat i hans författarskap). Hälsar Fredrik
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger