Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanke, en dröm, ett hopp, en förtvivlan...


Jag drömde...





...att jag hade barn,
och att jag dem höll om.

...att jag var en äkta make,
och fick hålla min vackra fru.

...att jag fick kyssa hennes hals
och smeka henne så ömt.

...att vi höllo om varann'
och viskade ömma ord.

...att vi älskade i midsommarnatten,
fulla av passion.

...att vi höll om varann' till syrsors sång,
och sommarnattens ljud.

Jag drömde...

...att jag fick lov att älska nån,
en endaste, endaste gång.



Jag drömde...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-08 17:54



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Så himla vackert såna drömmar kan uppfyllas håll drömmen vid liv otroligt romantiskt skrivet
mvh Anna-Karin
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson