Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag drömde" del 2


Jag skulle vilja...

...älska nån, kanske för en dag,
kanske ett helt liv.

...hålla om nån, vara där för henne,
vara där alltid.

...kyssa någon, läppar som möts på en strand,
läppar som möts, hand i hand.

...smeka en kind, o' hon rodnar vid min hand,
o' jag frågar; "Vill du bli min?"

Jag skulle vilja älska,
älska bara dig,
ja, jag skulle vilja älska,
älska dig för alltid...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson