Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en bruten vinge

kom en vacker skimrande vit ängel ner ifrån himmelen den blå och hälsade på
Hälsade på mig
Visst vart jag lite snopen först men jag behärskade mig
Jag sa
Självklart så ska jag hjälpa dig
Spjälka din trasiga vinge så att du inom en sinom tid kan flyga igen
Flyga upp till himmelen
Självklart så gör jag det för dig, min vän…..

Med en bruten vinge……..

Ken Cassel
8/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-08 18:14



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Okej
hu är det och prata med en sådan?
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel