Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenkär



Hitler fick orgasm när han talade

Har det kommit fram i arkiven

Han ville få hjälp med att inte få det

Men fick rådet att fortsätta som förut

”för sina eldiga budskaps skull”


Tänk att ”älska så själv så mycket”

(och hata andra, så mycket)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-08 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO