Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningstango

Svävar med örnen
en frihetens färd
Skadad av törnen
från villfaren värld

Flyter med vågen
solvatten renar
Speglar regnbågen
droppar förenar

Andas med jorden
tro finner näring
Formar om orden
hopp tar ut bäring

Njuter av stunden
när lugn äktar ro
Är inte bunden
framtid börjar gro




Fri vers av hawkeye
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-08 19:43



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin.......
2009-08-11

  SurtantZ
En njutningsfull text.. Lätt att nynna till :)
2009-06-29

    ej medlem längre
snyggt!
2009-06-09

    ej medlem längre
En skönt framflytande naturlyrik...
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye