Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min lilla värld

I min lilla värld
planterar jag
o får jordiga fingrar.

I min lilla värld
sår
jag drömmar
om en vacker värld

I min lilla värld
är allt möjligt
och
en del
kommer upp

och blir verkligt.

Min värld.

Min

lilla värld.

I min lilla Värld







Fri vers av durr
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-08 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

durr
durr