Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På darriga ben gick jag till dig Med vinbär dinglande i mina öron


En längtAnde

Du var min
Jag kände det redan första gången
Din blick och ditt leende

Det var du
Fick mitt blyga hjärta att ta språnget
Över milsdjupa avgrunder

Jag klädde mig i vinbärsklasar
Frestande
Gäckande
Längtande

Du kom nära
Mina monster morrade
…och Du trotsade
De blev till små hundvalpar i din famn


Du fick mig att flyga

Du fick mig att falla

…i bergets tunnlar famlar jag vidare.




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 21:57



Bookmark and Share


  Knickedick
"Du kom nära
Mina monster morrade
…och Du trotsade
De blev till små hundvalpar i din famn"

Att bryta upp våra skal, så smärtsamt och underbart. Gillar speciellt detta stycke.
2009-07-25

  Cosmic Johanna
Underbart lekfull dikt om kärlekens transformativa kraft,

monstren blev små hundvalpar,

ja så blir det ju om vi inte går i gång på rädsla utan kan se genom kärlekens ögon, då blir allt så vackert,

och allt det som gör ont kan helas.

tyckte om denna,

kosmoapplåder!
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP