Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan en liberal,kan väl jag........................


machofeministen

ibland tar propagandan
liksom tag i mig
jag måste visa
min kvinnliga sida
mitt feministiska jag

och jag tar det
på allvar
jag har nog inte
lika mycket kvinnlighet
som Christer Lindarv

men jag tar frågan
på stort allvar
jag sätter på mig
förklädet med blommönster
och ställer mig
vid diskbänken

och generationers
kvinnokraft
ger mig styrka
att klara
söndagsdisken

marcus som bor
ihop med mari
har blivit
feminist på riktigt

han fick pitten
i en råttfälla

så gick
den
brudmarchen




Fri vers av tom boreland
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-08 23:09

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Ljuvlig text!!!

(ringer när jag har extra stor disk)
2009-06-09

  Sanningsägaren VIP
haha å där satt den!
utbrast han sen
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland