Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du skall alltid, först få känna till ...


Låt den rätta, berätta

Jag har väntat sen
Jag föddes på nytt
Efter din närvaro

Om du mig älskar
Låt mig var den
Första att veta

Om du mig har kär
Låt andra veta
Det är mig du söker

Om du mig vill ha
Låt alla förstå
Du min närhet letar

Om du mig ej har förälskad
Lämna mig ensam
Med mina tårar

Men berätta din avsaknad
Först till mig
Låt inte andra innan veta

Låt den rätta, berätta – den är du




Fri vers av Jack_iX
Läst 338 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-09 08:20



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
den är mycket fin med
tankvärt innehåll, att man får veta först
och lämna mig ensam med mina tårar.
om du ej är förälskad är också fin respekt
2009-06-22

  KristinaE
.. kloka rader, tänker om vi lever så blir 'såren' mindre när kärlekens innerlighet svalnar hos den ene men inte den andre.
2009-06-13

  kärleks ängel
underbart och bra information!!
2009-06-10

  swimsus@gmail.com
En riktigt välskriven dikt som känns på djupet!
Så klokt och sant skrivet!
Underbart!
2009-06-09

    sunnanvind
håller till fullo med i ditt så viktiga budskap...!!!
2009-06-09

  Aisha VIP
...fin text om hur man önskade att det alltid skulle vara...
...men alltför sällan är...
2009-06-09

  Epione VIP
Mm det goda och positiva kan vi sprida omkring oss men det som sårar måste vi ge direkt till mottagaren.
Tycker om titeln, den berättar det rätta.
Applåd
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX