Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tittade runt lite. En som var ny ville ha lite synpunkter. Visst! Varför inte på rim, tänkte jag


Tips till en nybörjare

Som du är ny på denna sida:
Blott läs, begrunda, flumma runt.
En del av alstren får dig lida,
en del ser du som: Skräp och strunt!

Så ser du sånt som får dig skratta,
och sånt som får dig tänka till.
Hur själv din framtid du ska ratta:
Känns bättre nu? Gör som du vill!

Men pröva gärna skriva prosa,
sen varva med en liten dikt.
Och njut när andra dig vill rosa.
Så känn det öka: Rytm och svikt




Fri vers av erkki
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-09 09:50



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Sannerligen sköna rimliga rader
nu blev nog nykomligen glader!!!
applåder!
2009-06-10

  walborg
Bravo Nestorn! Jag tar till mig allting!
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki