Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ståtligt manér

.

Rosbladen
stavar kärlek,
saknad
och respekt
där dom
på ståtligt manér
ligger
glänsandes
mot det vitlackade
kistlocket




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-09 13:03



Bookmark and Share


    leelee
Så enkelt, och så stort....
2009-06-12

  walborg
En bild som griper mig. Tack.
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna