Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsmorgonen den 30 maj

Helt plötsligt fanns du inte här längre,
och även om det var väntat kändes
det helt fel.

Det var fel person som försvann ur
mitt liv och du som är en helt
fantasktisk människa borde fått ett
långt och bra liv, men du finns alltid
kvar hos mig.

Det händer att jag glömmer bort att du
inte finns ett samtal bort längre, att
jag fortfarande pratar om dig som om
du levde. Det tär mig att du inte gör det...

Älskar dig farmor!




Fri vers av elinbelin
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-09 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin