Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fall


Du siktade in dej mot stjärnorna

Gjorde allt för att komma dit

Men du märkte att det var inget att ha

Denna stjärnstatus


Det är långt mellan stjärnorna

Och kallt, om du sen kommer för nära

Så vill alltid den andra överglänsa dej

Och ge dej en knuff neråt, att falla


Men fallet stoppade inte vid jorden

Du hamnade i underjorden….

Så kan de bli vid höga fall

Och det gör ont...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-08 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO