Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ingen speciell!


Varför så tungt?


häng på nu
idag är jag glad
vi hittar på något!

men varför går du så sakta
och varför suckar du så tungt
ska vi vara gamla
säger du?

gamla lekkamrater
sitta prydligt i soffan
titta TV
dela på kvällstidningen

men jag vill inte
jag vill klättra i träd
älska på en dikesren
äta frukost på taket

snart säger du väl
att det inte passar sig..




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-09 18:42



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Jag hänger förstås på men det kommer knappast som någon överraskning för dig... ;-) Men en viss höjdrädsla lider jag av - så inget höghus, tack!
2009-06-09

  Syrsan
Vilken härlig livsbejakande text! Jag rycks med.. känner för att hänga på!!
2009-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Då finns det säkert någon annan, mer likasinnad som kan hänga på.
Varför anpassa sig efter omgivningens förväntningar?
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger