Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag vet Min bror är en riktig snuskhummer Men slå mig då


Efter ett långt förspel

Min bror sa
Efter ett långt förspel tryckte jag in två fingrar in i henne och du kan inte ana hur sjöblöt som hon var
Hon var så blöt så att jag var tvungen att säga till henne att jag var tvungen att hämta en flytväst
Jag ville ju inte drunkna……

Ken Cassel
9/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-09 19:23



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Hahahaha!! Vilken "tokbror" du har!;-) " Stackars han ";-)
2009-06-09

    tramp
sjöjungfru ?
2009-06-09

  stella
Du kan väl slipa lite på denna... ;)
2009-06-09

  Lotti
skyll på brorsan du .........
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel