Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag talade med en kär vän som sade följande fras.


tiiinituss

Obesvarad kärlek är som tinituss.
ett ständigt molande oljud i ens innre.
Det stör ut alla andra ljud såsom
Lycka
Frid
Framtidstro




Övriga genrer av Qvinn n'Lion
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-09 23:06



Bookmark and Share


  fucking poetic
kloka ord
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion