Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Walkabout - en riktig semester

 

Fattar staven

rättar till sandalerna

låter ränseln ta sin plats

 

ser mig om runt horisonten

mot öster, väster, söder eller möjligen mot norr?

 

fötterna får välja min väg

de får gå dit de vill gå

 

men det är hjärtat som väljer

vilka som får komma in

 

i hur många månader måste jag gå

innan ledan att vara i denna kropp

byts ut mot

en glädje att dela?

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-09 23:45



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Avklätt och vackert...
2009-06-15

  noname_realmind
Låter som en annorlunda och intressant approach... :)

Bra bild du tecknar här.
2009-06-10

  Sturesdotter
traskar jag också..

bra!
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP