Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sitter ett spöke vid mitt bord.

Det sitter ett spöke vid mitt bord.
Hon stirrar tomt genom mitt jag,
utan att lyssna eller höra mina ord.


Minnet när vi var starkt lysande klara.

Ja du minnet, du underbara!






Övriga genrer av Alarik
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-11 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik