Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den "gamla" rättvisan



Den ”gamla” rättvisan var att
De fattigas hus, var mindre än de rikas hall

De fattigas mat, var mindre
Än de rikas tallriksavskrap

De fattigas värde
Var mindre än de rikas husdjur….

De fattigas vrede
Var utan beaktan

”Man fan tog den som försökte ändra på det”




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-10 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO