Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karl XII:s återtåg


Karl XII retirerade
Han flydde
Mellan liken av svenskar
Som inte ville ha varit där

Många dog sen i S:s Petersburg, som slavar
Men Karl XII klarade sej
Förståss
Även om han mötte sitt öde senare

Han väntade på en ny generation
”Krigsboskap”
tuppfäktning med de höga herrarnas undersåtar
Som slåss….




Fri vers av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-04 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO