Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En arg man.

Kasta flaskan mot mig.
Skrik alla fula ord.
Ta i allt du kan,
och kanske kan jag vara
en arg man.

Känner tvång av dig.
Kärlek blev måste.
Känslan försvann
och kanske ska jag vara
en arg man.




Övriga genrer av Alarik
Läst 256 gånger
Publicerad 2009-06-10 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alarik