Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära himlen



Jag är nära himlen idag,
när jag lyssnar till regnet
som smattrar mot fönstret
här högt ovanför gatan.

Jag är nära mig själv idag,
här där jag sitter i dunklet,
känner doften av regn,
hör bilarnas blöta framfart.

Jag är långt från verkligheten,
i min egen värld
i en egen tidsålder
mitt i ett renande skyfall.




Fri vers av Anna H
Läst 505 gånger
Publicerad 2004-06-11 21:45



Bookmark and Share


    trembling_blue_star
håller med camilla. den här dikten var mysig
2004-07-24

  camilla2
i denna
2004-06-18

  reback
nära sig själv, så skönt. TACK!

2004-06-13

  Rachel Roth
tycker om den dikten, låter so en riktigt skönd stund!
2004-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H