Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekarna

Jag svävar högt upp

bland ekarna

fritt

för att jag älskar dig....




Fri vers av flickan i spann
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-10 08:11



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Vackert.
2009-06-15

  Sturesdotter
Kärlek av högsta rang; uppe bland trädkronorna!
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann