Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten till en sång jag skrev igår på engelska; Angels.


Änglar


Jag är inte den
Förklara inte en gång till
Jag vet
Jag vet att jag inte är den du önskar
Jag vet att jag inte är den du drömmer om
Den du gråter för
Men kom ihåg
Jag är alltid här

Låt mig drömma dina mardrömmar
Låt mig gråta dina tårar
Låt mig vara ditt öde
Jag ska ta dig till himlen
Låt mig bära din börda
Låt mig förgöra dina fiender
Låt mig vara din ängel
Jag lovar, jag ska ta dig till himlen

Jag är inte den
Säg det inte igen
Jag vet
Jag vet att jag inte är din lilla flicka
Jag vet att jag inte är vacker
Men jag vill skydda dig, älskling
Jag vill att du ska vara säker
Låt mig hålla dig

Jag är inte den
Förlåt mig, snälla
Jag vet
Så länge har jag velat flyga iväg
Flyga långt bort från dig
Aldrig se dig igen
Aldrig lida igen
Men älskling, du vet
Man kan inte flyga utan vingar
Ge mig vingar

Vi kan vara änglar
Tillsammans genom livet
Vi kan vara änglar
Jag lovar




Fri vers av -October-
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-10 11:50



Bookmark and Share


  amarcord
inlevelsefullt och äkta, känns som att det kommer ifrån hjärtat
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-