Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måltiden

Saknaden
Ibland saknar man den
Måltiden

Den där familjemåltiden
Middagen när alla samlades
Och åt

Om man växt upp i en stor familj
Och tidvis haft skapligt stor
Så kanske man t o m äter stående i köket

Då kan man sakna tiden
Tiden på eftermiddagen då alla åt
Och man kände gemenskapen

Man tänkte inte så mycket på den då




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-08 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO