Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång för länge sedan

Jag kan fortfarande känna mina ben
kommer ni ihåg hur vi lekte i majsfälten?

Än idag kan jag se tillbaka med ett leende
kommer ni ihåg stolen i garaget? då när det som hade hänt var lite förbjudet?

När tiden ändå har passerat kan jag känna doften av vår alkohol
vart hittade ni den trasiga skottkärran eller vad det nu var?

När dagarna går , folk passerar står de som är kvar med tunga hjärtan
kommer ni ihåg när allt var så lätt? ett liv i rus?

Det var inte länge sedan , men jag har fortfarande alla orden kvar
hur ofta hör man sånna ord skrikas mitt i natten?

Alla upptåg, allt som hände, det var underbart
ägg, flasklamm, djur, alkohol, ciggaretter; allt möjligt. Ingen lugn stund

Än idag ger det mig lycka när jag tänker tillbaka ,
allt det där gjorde säbybarnen

det värsta är att säby inte längre är som förr




Övriga genrer av spegelbild
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-10 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild