Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägens rand

Intill vägkanten satt en flicka

det var ingen idyllisk sommar väg

hon var ingen vacker flicka

ensam och trasig

livet hade härjat för mycket med henne

livet visade henne inte rosor

gav henne ingen tro

plötsligt får hon syn på

en ensam liten sten

höll om den i sin hand och lovade livet...




Fri vers av flickan i spann
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-10 19:34



Bookmark and Share


  Sturesdotter
ja, att finna något att förlita sig på....det finns ofta nära om man tillåter sig att se
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann