Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIvets låga



Du som håller penningar så kär
betänk någon gång det här.
Att förkasta en vän för lite flis
må det vara klokt på sätt och vis.
Tills den dag kommer då penningar försvinner,
då är det bra att ha en vän som lättar på ens bekymmer.
Inom dig återstår den enkla frågan
- Vad spelar det för roll att ha flis
när jag som människa är i kris.-
och oförmögen att tända livets lågan.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-10 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP