Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud



När världen tränger på,
känns verklighetens tryck
hård mot min hud.
När det inre vill explodera
och anden sjuder under ytan
håller huden allt på plats.
Det är som en gräns
mellan inre och yttre världar,
mellan kroppens kött och vätskor
och omgivningens vindbris.
Den gränsen är min hud.




Fri vers av Anna H
Läst 449 gånger
Publicerad 2004-06-11 22:10



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
...var lika spänd som vattenytan...eller trummans...tryck både från insidan som utsidan...som en god bok...
2004-06-17

    Idun 1
Denna dikt är fylld av sinnet känsel. Huden är vårt största organ och det känsligaste för all beröring. Tänkvärd dikt vännen.
2004-06-16

  camilla2
och tur att vi har den där huden som skyddar oss så got t det går med sin mjukhet

2004-06-16

  Rachel Roth
öär den gränsen!...jo. Stark, uttrycksfull dikt!
2004-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H